Як змінити пароль мережі Wi-Fi

techtoday.in.ua 1 Тра. 14:20 Категорія:Поради

Якщо ви надали свій пароль Wi-Fi занадто багатьом людям, ви можете захотіти обмежити коло людей, які мають доступ. Зміна пароля дозволить вам точно вибрати, хто має доступ до вашої мережі. Перш ніж змінювати пароль, слід пам’ятати про те, що пристрої, які ви вже під’єднали до Wi-Fi, втратять з’єднання, тому, якщо у вас є багато гаджетів, […] The post Як змінити пароль мережі Wi-Fi appeared first on .

З 2029 усі автівки почнуть гальмувати автоматично з 100 км/год

techtoday.in.ua 1 Тра. 13:28 Категорія:Без категорії

Технологія автоматичного гальмування уже багато років не є чимось дивним, але навіть найкращі такі системи працюють лише до швидкості 30-40 км/год. Однак уже до 2029 автівки мають навчитися автоматично гальмувати зі швидкості 100 км/год. Така вимога стала законом у США – одному з найбільших авторинків, який впливає на увесь світ. Національне управління безпеки дорожнього руху […] The post З 2029 усі автівки почнуть гальмувати автоматично з 100 км/год appeared first on .

В Android з’явилися аудіосмайли: булькатимуть під час дзвінків

techtoday.in.ua 1 Тра. 11:42 Категорія:Без категорії

Якщо вам бракувало способів вираження своїх емоцій під час голосових дзвінків, ваш смартфон скоро почне допомагати в цьому. Google створив для Android аудіосмайли. Це звукова імітація знайомих вам графічних емоджі, без яких не обходиться спілкування в месенджерах. Ці звукові Audio Emoji відтворюватимуться під час дзвінків. Audio Emoji зараз з’являється в бета-версії програми Google Phone (версія […] The post В Android з’явилися аудіосмайли: булькатимуть під час дзвінків appeared first on .

Android незабаром запозичить ключову функцію екрана блокування  iPhone

techtoday.in.ua 1 Тра. 10:11 Категорія:Без категорії

Якщо порівнювати з екраном блокування iPhone, версія Android все ще виглядає дещо обмеженою, насамперед через меншу кількість параметрів віджетів. Google може знову представити віджети на екрані блокування з деякими змінами в Android 15, але, можливо, обмежить їх використання лише на планшетах. Щодо телефонів, є повідомлення, які свідчать про те, що Google може черпати натхнення з […] The post Android незабаром запозичить ключову функцію екрана блокування  iPhone appeared first on .

Ентузіаст перетворив свій SSD з 512 ГБ на 120 ГБ в обмін на надійність

techtoday.in.ua 1 Тра. 09:18 Категорія:Без категорії

Комп’ютерний інженер і технічний ентузіаст перетворив свій твердотільний накопичувач Crucial BX500 із чотирирівневої комірки (QLC) на однорівневу комірку (SLC) NAND. Тобто ємність накопичувача з 512 ГБ зменшилася до 120 ГБ. Габріель Ферраз пояснив, що він обміняв ємність на продуктивність і довговічність. Як працює SSD та в чому різниця між SLC, MCL, TLC, QLC, PLC Ключовим […] The post Ентузіаст перетворив свій SSD з 512 ГБ на 120 ГБ в обмін на надійність appeared first on .

Vodafone у 2023 році збільшив інвестиції, кількість клієнтів і дохід

techtoday.in.ua 30 Кві. 14:47 Категорія:Новини Vodafone

Vodafone Україна у 2023 році демонструє стабільність бізнесу і позитивну динаміку усіх основних операційних та фінансових показників. Попри вплив війни, компанія не тільки зберегла, але й наростила обсяги інвестицій у розвиток і підтримку телеком інфраструктури України – у порівнянні з минулим роком Vodafone інвестував на 58% більше. При цьому вдалось наростити ефективність бізнесу. Фінансові та […] The post Vodafone у 2023 році збільшив інвестиції, кількість клієнтів і дохід appeared firs

Як створити папки в Gmail

techtoday.in.ua 30 Кві. 14:37 Категорія:Поради

Упорядковувати електронні листи важливо, щоб з мінімальними зусилями знаходити потрібні. Один із простих способів зробити це — створити папки та перемістити до них свої повідомлення. Ось як створити папки в Gmail і перемістити до них електронні листи. Якщо ви використовуєте Gmail, у меню зліва ви побачите вже створені для вас папки за замовчуванням. Коли ви […] The post Як створити папки в Gmail appeared first on .

Благодійний фонд «Повернись живим»

savelife.in.ua Категорія:Реклама

Фонд «Повернись живим» поруч із українськими військовими. Передова російсько-української війни – це не тільки фронт. Вона там, де точиться війна за Україну. У госпіталях, на складах, полігонах, у засобах масової інформації, в кабінетах. Ми постачаємо та лагодимо техніку, навчаємо військових та офіцерів, допомагаємо змінювати Збройні Сили, розказуємо про війну з перших вуст і стримуємо потік пропаганди та дезінформації. Забезпечує українську армію найголовнішим – тактичною перевагою.

Чому iPhone може вижити після падіння з літака, але не з вашого столу

techtoday.in.ua 30 Кві. 13:18 Категорія:Без категорії

У січні 2024 року літак Alaska Airlines 1282 вибухово розгерметизувався – у нього вирвало двері і купа речей пасажирів вилетіло з салону на висоті 5 км. Серед речей, що екстрено покинули салон літака, був iPhone. Смартфон iPhone 14 Pro Max знайшли абсолютно неушкодженим після падіння з висоти 5 км. Але багато хто на власному гаманцеві […] The post Чому iPhone може вижити після падіння з літака, але не з вашого столу appeared first on .

Створено ПК, що має вбудовану кавоварку

techtoday.in.ua 30 Кві. 11:19 Категорія:Без категорії

У часи поширення оптичних CD-дисків їхній лоток часто жартівливо називали підставкою для чашки. Однак чи не було б ще краще, якби комп’ютер міг насправді приготувати вам чашку гарячої кави, коли забажаєте? Як виявилося, блогер нещодавно створила саме такий ПК із вбудованою кавоваркою. Це дивовижне досягнення стало можливим завдяки каналу Nerdforge на YouTube. Nerdforge — це […] The post Створено ПК, що має вбудовану кавоварку appeared first on .

В Telegram тепер можна побачити власний профіль чужими очима

techtoday.in.ua 30 Кві. 10:08 Категорія:Без категорії

В останньому оновленні міжплатформного додатку обміну повідомленнями Telegram додано можливість перегляду власного публічного профілю. Ця функція дозволяє подивитися на вій профіль так, як його бачать ваші контакти. Нові функції розгортаються з останньою версією програми для Android та iOS. У спеціальному дописі в блозі докладно описано безліч нових функцій, окрім можливості переглядати свій власний профіль. Якщо […] The post В Telegram тепер можна побачити власний профіль чужими очима app

Android 15 дозволить вам ділитися музикою по Bluetooth

techtoday.in.ua 30 Кві. 08:38 Категорія:Без категорії

Android 15 працює над покращенням можливостей обміну аудіо через Bluetooth за допомогою нової функції Auracast. Функція Auracast дозволяє поширювати з’єднання на кілька пристроїв, і Google покращує підтримку цієї функції в Android 15. Нова сторінка налаштувань в Android 15 дозволить запускати потік Auracast, керувати доступом і використовувати QR-код для підключення, серед інших функцій. Спільне прослуховування аудіофайлів […] The post Android 15 дозволить вам ділитися музикою по Bluetooth

Як запустити програми Windows на Android

techtoday.in.ua 29 Кві. 14:39 Категорія:Поради

Кожна операційна система має власний набір програмних інтерфейсів, а також розрахована на роботу з процесорами певної архітектури. Саме тому, наприклад, на смартфоні Android не вдасться просто запустити додатки для Windows. Але за допомогою спеціальних проміжних додатків трансляторів програми Windows можна запустити на Android. Winlator — це програма для Android, яка використовує Wine і Box86 для […] The post Як запустити програми Windows на Android appeared first on .

Windows 11 помітно натякатиме, що ваш ПК не підходить для штучного інтелекту

techtoday.in.ua 29 Кві. 13:25 Категорія:Без категорії

Оскільки Windows 11 24H2 повністю налаштована на використання додатків з інтенсивною інтеграцією функцій штучного інтелекту, вона почне помітно повідомляти користувачам, що ПК не відповідає вимогам. Microsoft додала код, який сповіщає, що комп’ютер не відповідає вимогам до апаратного забезпечення. Попередження відображатиметься як водяний знак, щоб ви знали, що ви не можете використовувати певні вбудовані програми на […] The post Windows 11 помітно натякатиме, що ваш ПК не підходить для шт

Підтримка та розвиток бізнесу з сервісом цільових розсилок Telescope

techtoday.in.ua 29 Кві. 12:49 Категорія:Без категорії

Український бізнес стикається з величезною кількістю викликів, але успішно їм протистоїть та розвивається, використовуючи різноманітні інструменти. Одним із таких інструментів, який допомагає зростати бізнесу є сервіс цільових розсилок Telescope. Telescope дозволяє самостійно запустити таргетовану розсилку повністю онлайн. Використовуючи Telescope ви зможете підвищити продажі, вести постійну комунікацію зі своїми клієнтами, збільшити клієнтську базу, попит на товари […] The post Підтримка

Apple попередила власників iPhone не спати на смартфоні

techtoday.in.ua 29 Кві. 11:12 Категорія:Без категорії

Сторінка підтримки Apple попереджає користувачів iPhone не заряджати свої телефони під подушкою чи ковдрою. Компанія також не радить спати на телефоні. Apple випустила попередження для користувачів iPhone про зарядку iPhone протягом ночі на сторінці підтримки під назвою «Важлива інформація щодо безпеки для iPhone». На сторінці підтримки Apple попереджає: «…не спіть на пристрої, адаптері живлення чи […] The post Apple попередила власників iPhone не спати на смартфоні appeared first on

Військові визнали iPhone небезпечним – у Південній Кореї

techtoday.in.ua 29 Кві. 10:05 Категорія:Без категорії

Одна з армій заборонила використання iPhone з міркувань безпеки. Але при цьому Android, який, згідно зі звітами, пересилає значно більше інформації, залишився дозволеним. Проте військовослужбовці південнокорейської армії, яка саме ввела цю заборону, здебільшого не помітять її. ось, чому iPhone виявився проблемою для військових, а Android – ні, і ось, чому багато скарг на заборону не […] The post Військові визнали iPhone небезпечним – у Південній Кореї appeared first on .

Рекламу на YouTube показуватимуть під час паузи

techtoday.in.ua 29 Кві. 09:25 Категорія:Без категорії

Google дуже вражений новим способом показу реклами на YouTube, експеримент з яким дав дуже позитивні результати. Компанія називає це «новим форматом реклами без перерв». Незабаром реклама на YouTube може не залишати вас у спокої, навіть коли ви призупиняєте відео. Користувачі YouTube дедалі більше незадоволені поточним засиллям реклами на платформі. Однак замість того, щоб зменшувати ці […] The post Рекламу на YouTube показуватимуть під час паузи appeared first on .

Спідометр з Android: 8 найкращих додатків вимірювання швидкості на смартфоні у 2024 році

techtoday.in.ua 28 Кві. 09:32 Категорія:Статті

Весняно-літній сезон для багатьох означає швидкість: хтось пересідає на велосипед, хтось на самокат чи моноколесо. Цей транспорт зазвичай не має вбудованих засобів контролю швидкості, що важливо, щоб виконувати правила дорожнього руху. В цій ситуації свою швидкість можна відстежувати за допомогою смартфона, встановивши в нього додаток-спідометр. GPS спідометр і одометр Покупки в програмі Ні Підписка Ні […] The post Спідометр з Android: 8 найкращих додатків вимірювання швидкості на смартфон

Wi-Fi не означає те, що ви думаєте. Чому саме така назва?

techtoday.in.ua 27 Кві. 09:51 Категорія:Статті

Wi-Fi став, мабуть, однією з найголовніших технологій сучасного світу. У Wi-Fi цікава історія: технологія могла зникнути в безвісті, якби не вимога Intel вбудовувати її в кожен ноутбук. А назва Wi-Fi була створена у 1999 році тією ж маркетинговою компанією, яка придумала назву для антидепресанту Prozac. Але чому саме Wi-Fi, що означає ця аббревіатура? Термін Wi-Fi […] The post Wi-Fi не означає те, що ви думаєте. Чому саме така назва? appeared first on .

Як переключитися з Chrome на інший браузер без втрати закладок та інших налаштувань

techtoday.in.ua 26 Кві. 15:09 Категорія:Поради

Хоча Chrome є найпопулярнішим браузером сьогодні, він є найбільш «дірявим», а також він не має багатьох функцій, які пропонують інші браузери, особливо Firefox. Якщо ви хотіли б перейти на інший браузер, це можна зробити без втрати своїх закладок та налаштувань. Перехід із Chrome на Edge Щоб імпортувати свої закладки, паролі, історію та інші дані браузера […] The post Як переключитися з Chrome на інший браузер без втрати закладок та інших налаштувань appeared first on .



Ваше місто Seattle ?   Змінити.   Чому ми запитуємо ці дані? Читайте про це в окремій статті.

Виберіть найближчий населений пункт


Дата публікації:

Категорія:

Джерело новин:


Знайдено 3111 новин

Закрити фільтр
  Не пропустіть останні актуальні новини! Додайте цю сторінку до закладок.